Tipy a triky

Zimné záhrady ako reštauračné priestory

Zimné záhrady nie sú obmedzené len na chladné mesiace. V lete môžu tieto miesta poskytnúť jedinečný a fascinujúci zážitok pre hostí, ktorí hľadajú príjemné miesto na stolovanie. S vhodným dizajnom a dekoráciou sa zimné záhrady môžu premeniť na atraktívne reštauračné priestory, ktoré lákajú zákazníkov počas celého leta. Tu je niekoľko nápadov, ako využiť vašu zimnú záhradu počas letných mesiacov.

V lete by vaša zimná záhrada mala poskytovať chladné a pohodlné prostredie.

Použite ľahký a odolný nábytok a pridajte pohodlné sedadlá a deky, ktoré môžu hostia využiť počas chladnejších večerov. Ventilátory a prenosné klimatizačné jednotky môžu pomôcť udržať priestor chladný a pohodlný.

Prírodné dekorácie a zeleň

Vaša zimná záhrada môže opäť vyzerať sviežo a živo s pridaním zelene a prírodných dekorácií. Použite závesné koše, kvetináče a kvetinové aranžmány naplnené letnými kvetmi, ako sú levanduľa, muškáty a petúnie. Popínavé rastliny, ako sú vistéria alebo brečtan, môžu vytvoriť krásne zelené steny a poskytovať tieň. Zahrňte vodné prvky, ako sú malé jazierka alebo fontány, aby ste pridali upokojujúci zvuk tečúcej vody a osviežujúci dojem.

Letné osvetlenie

Letné večery v zimnej záhrade sú ideálne na vytvorenie atmosféry vďaka osvetleniu. Na jemné a upokojujúce osvetlenie použite lampáše, sviečky a solárne lampy. Pre romantický nádych môžu byť svetelné reťaze zavesené okolo pergol alebo nad stolmi. Energeticky úsporné LED osvetlenie môže byť použité na zvýraznenie konkrétnych prvkov v záhrade, ako sú kvetinové záhony alebo sochy.

Interaktívne prvky a zábava

Zvážte pridanie interaktívnych prvkov a zábavy do vašej zimnej záhrady, aby ste prilákali viac návštevníkov. Plánujte tematické večery, ako sú letné kokteilové párty, grilovačky alebo živé hudobné vystúpenia. Aby ste privítali rodiny, vytvorte detský kútik s hrami a aktivitami. Dajte návštevníkom možnosť zúčastniť sa umeleckých dielní, kde sa môžu naučiť, ako vytvárať kytice alebo maľovať na plátno. Zapojením sa do týchto aktivít môžete urobiť vašu reštauráciu atraktívnejšou pre zákazníkov a zabezpečiť, že sa budú chcieť vrátiť.

Vypracujeme Vám nezáväznú cenovú ponuku na mieru.

Zvyčajne odpovedáme do 48 hodín.

Dopytový formulár

    Meno Priezvisko
    E-mail
    Telefón
    Typ zasklenia
    Vaša správa
    Priložiť návrh

    Max. 10 mb, format súborov pdf, jpg, jpeg, png, doc, docx, odt, zip, rar

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Potrebujete pomôcť?

    Kontaktujte nás

    Kontaktovať